Сезонът на Байерн (Мюнхен) е разочароващ, но футболистите ще дадат всичко

...
Сезонът на Байерн (Мюнхен) е разочароващ, но футболистите ще дадат всичко
Коментари Харесай

Тухел: Няма да гледаме другия мач, първо трябва да спечелим нашата среща

Сезонът на Байерн (Мюнхен) е разочароващ, само че футболистите ще дадат всичко от себе си във финалния мач за сезона даже в случай че водачът във краткотрайното класиране на БундеслигатаБорусия (Дортмунд) завоюва купата, съобщи старши треньорът Томас Тухел на конференция.

Настоящият отличник ще гостува на Кьолн в събота и би трябвало да завоюва, като се надява Дортмунд да не успее да победи Майнц 05 при семейството си. Разликата в подреждането сред първия Борусия и втория Байерн е 2 точки, като баварците имат по-добра голова разлика. " Нямам обръщение за Дортмунд. Трябва да свършим личната си работа. Подхлъзнахме се прекомерно доста пъти. Ще опитаме да приключим борбата за купата, само че несъмнено сезонът към този момент не е приемлив. Не би трябвало да гледаме другия мач, тъй като за нас е ясно, че първо би трябвало да спечелим нашата среща ", разяснява Тухел.

Специалистът, който изведе британския Челси до трофея в Шампионска лига през 2021 година, размени някогашния ментор на Байерн Юлиан Нагелсман, когато клубът към момента се бореше за три купи. " Всеки има право на свое мнение, само че е мъчно да се спори. Не сме удовлетворени от резултатите си, нито от метода, по който играем. Трябва да сме по-доминиращи, да сътворяваме повече шансове и да вършим по-малко неточности. В момента не съумяваме да създадем това, тъй че нямаме причини в полемиката ", сподели още немският треньор във връзка рецензиите към себе си.

Добрите вести за Байерн са, че нападателят Ерик Максим Чупо-Мотинг е назад в състава и е подготвен за игра.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР